Apartmani

apartmani u vrnjackoj banji

Srbija je zemlja koja poseduje ogroman banjski potencijal.  Njeni termomineralni izvori, broje se u stotinama, a na njima je do danas niklo oko 50-ak banja. Banje u Srbiji raspolažu različitim atributima, a ne mali broj njih može se pohvaliti zaista izuzetnim lekovitim faktorima.  I pored jake konkurencije, Vrnjačka Banja vremenom je za sebe izborila mesto najpopularnije srpske banje, ali to nije označilo kraj njenog razvitka, već je ona nastavila da se unapređuje i obogaćuje svoj sadržaj. Laskava titula „Kraljice banjskog turizma“, živopisno govori o statusu koji ona uživa među srpskim banjama.

Smeštajna ponuda u njoj je izuzetno raznolika, pa je ona svojim posetiocima obezbedila širok izbor između različitih hotela, apartmana i vila, a svakako u ponudi su i sobe, apartmanska naselja, etno sela, odmarališta, pansioni i dr.

Kao što je Vrnjačka Banja sebi obezbedila ime među banjama, tako je i vila „Lenka“ za sebe izborala dobro ime među ugostiteljskim objektima u banji, što nije bilo lako, ako znamo da banja trenutno raspolaže sa 15.000 smeštajnih jedinica i da je taj broj neprestano u porastu.

Apartmani Lenka

Apartmani „Lenka“, smeštni su u samom centru Vrnjačke Banje, što znači da je do njih  lako stići do svih važnih objekata u banji. Okružni zelenilom, čuvajući banjski duh i negujući mir i suštinu reči odmor, ovaj smeštaj osvaja svojim šarmom i za svoje goste kreira nezaboravne trenutke.

Priavtni smeštaj „Lenka“ je apartmanskog tipa. U svojoj ponudi ima 8 apartmana, ocenjenih sa 4* prve kategorije, što je garancija udobnosti i kvaliteta. Ukupno 20 ležajeva, raspoređeno je  u četiri dvokrevetna i četiri trokrevetna apartmana, u potpunosti opremljena.

Prijatan i miran porodični ambijent, u kome se možete opustiti i uživati u svome odmoru, dodatno će Vas oduševiti ljubaznim domaćinima. Smeštajne jedinice su sadržajne i opremljene visokokvalitetnim nameštajem i tehnikom.

U okviru hotela, nalazi se i parking za goste kao i frizerski salon.

Smeštaj

Osam apartmana privatnog smeštaja „Lenka“, podeljeni su na četiri dvokrevetna i četiri trokrevetna apartmana. Apartmani su imena dobili po dominantnim bojama unutar smeštajnih jedinica, pa tako imamo po dva zelena, plava, roze i kajsija apartmana.

Apartman 1 – zeleni apartman:  kao što mu ime kaže ovaj apartman je uređen u opuštajućim zelenim nijansama.  Enterijer je nov i prijatan, a smeštajna jedinica je opremljena TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređajem, klima uređajem i velikim francuskim ležajem. Kuhinja je u potpunosti opremljena frižiderom, šporetom, trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje. U sklopu prostranog kupatila nalazi se kada, a gostima je na raspolaganju i fen. Pored svega, već navedenog, apartman je opremljen i priborom za peglanje. Atribut ovog apartmana je komforna terasa, sa pogledom na baštu, prepunu zelenila, na kojoj možete provesti lagodne trenutke popodnevnog odmora.

Apartman 2 – zeleni apartman II: Kao  u apartmanu 1,  i u apartmanu 2 dominantni su zeleni tonovi, smirujućeg dejstva. Apartman je dvokrevetan, opremljen francuskim ležajem, TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređajem i klima uređajem.  Kuhinja je kompletno opremljena frižiderom, šporetom, trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje. U kupatilu se nalazi tuš kabina, a gostima na raspolaganju stoji i fen.  Apartman poseduje i pribor za peglanje i gleda na, u zelenilo ušuškanu, dvorišnu stranu.

Apartman 3 – Plavi apartman: Nov enterijer i plavi tonovi, karakterišu izgled ovog apartmana u kojem se nalazi francuski ležaj i singl ležaj. Pogodan je za porodicu sa decom, a opremljen je TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređajem, klima uređajem i priborom za peglanje. Kuhinja je kompletno opremljena i sadrži mali šporet, frižider, pribor i sto za ručavanje. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom i fenom. Apartman poseduje i sopstvenu terasu, na dvorišnoj strani , na kojoj možete uživati u relaksirajućem pogledu na zeleni, uređeni vrt.

Apartman 4 – Plavi apartman 2: Apartman 4 je prostran i komforan, a u njemu se nalaze tri kreveta, te je pogodan za porodicu sa decom. Opremljen je  TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređajem, klima uređajem i priborom za peglanje. Kuhinja je kompletno opremljena priborom za ručavanje, malim šporetom, frižiderom i malim trpezarijskim stolom. U kupatilu se nalaze fen i tuš kabina. Apartman gleda na dvorišnu stranu tj. uređeni zeleni vrt.

Apartman 5 – Roze apartman: Ovaj apartman, specifičan po nežnim roze nijansama, okarakterisao je kao jedan od svojih najromantičnijih apartmana.  Odlikuje ga visoki komfor, a u njemu se nalaze tri ležaja – jedan francuski i jedan singl ležaj. Opremljen je  TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređajem, klima uređajem i priborom za peglanje. Kuhinja je opremljena malim šporetom, frižiderom i svim potrebnim , pratećim kuhinjskim priborom, kao i stolom za ručavanje. Prostrano kupatilo poseduje tuš kabinu i fen. Ovaj apartman pogoduje dužim kao i kraćim boravcima.

Apartman 6 – Roze apartman 2:  Ovaj apartman je lep, komforan i pogodan za par. Sadrži francuski ležaj , TV uređaj sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređaj, klima uređaj i pribor za peglanje. Kuhinja je kompletno opremljena, što podrazumeva mali šporet, frižider, kompletan kuhinjski pribor i sto za ručavanje. Kupatilo je prostrano sa tuš kabinom i fenom.

Apartman 7 – Kajsija apartman: Ovaj prijatni apartman, odiše opuštajućim bojama kajsije, a sadrži tri kreveta, i to jedan francuski ležaj i jedan singl krevet, zbog čega je pogodan za boravak  manje porodice. Opremljen je  TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređajem, klima uređajem i priborom za peglanje. Kuhinja je kompletno opremljena i sadrži mali šporet, frižider, escajg i servis za ručavanje, kao i trpezarijski sto. U kupatilu se nalaze kada i fen. U trenutcima odmora možete uživati u komfornoj terasi ovog apartmana.

Apartman 8 – Kajsija apartman II: Prijatni i nenametljivi tonovi kajsije boje ovaj apartman, pogodan za boravak dve osobe. Apartman poseduje francuski ležaj, TV uređaj sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, DVD uređaj, klima uređaj i pribor za peglanje. Kuhinja poseduje sve potrebne elemente od šporeta, preko frižidera, kompletnog pribora za ručavanje i malog trpezarijskog stola. Kupatilo poseduje tuš kabinu i fen. Apartman 8 je sa prijatnim pogledom na mirnu i zelenu dvorišnu stranu hotela.

Dodatni sadržaj

„Lenka“, u okviru svog objekta ima frizerski salon, a za goste je obezbeđen parking.

Pozicija u centru Vrnjačke Banje, učiniće da Vam svaki njen kutak izgleda blizu.

Kao gost apartmana „Lenka“ i Vrnjačke Banje, možete svoj odmor kreirati prema sopstvenim mogućnostima i afinitetima. Od poseta, wellness i spa centrima u kojima možete uživati u relaksacionim, blagotvornim masažama, saunama, tepidarijumima, turskim kupatilima i drugom bogatom wellness i spa sadržaju, do sportskih terena koji Vam nude mogućnosti bavljena različitim sportovima, Vrnjačka Banja obiluje sadržajem koji će Vas zabaviti, opustiti i ispuniti Vam dan.

Vrnjačka Banja idealna je za kombinovanje aktivnog odmora i odmora koji će opustiti napregnuta čula i u ravnotežu dovesti telo i duh. Smeštena na teritoriji stare srpske države Raške, Vrnjačka Banja, pogodna je početna tačka za obilazak mnogih kulturno istorijskih spomenika srednjovekovne Srbije kao što su utvrđenja (Maglič, Koznik, lazarev grad i dr.) i manastiri ( Žiča, Ljubostinja, Studenica,  Gradac i dr.).

Ljubitelji prirode, mogu se oprobati u sportskom ribolovu na Podunavačkim barama, ili otići na izlet na Kopaonik. Takođe, planina Goč, u čijem je podnožju ušuškana Vrnjačka Banja, poseduje bezbroj mogućnosti za izlete, šetnje, vožnje bicikala i dr. Prekrivena bukovim šumama, proplancima i malinjacima ova planina lako će osvojiti vaše simpatije i probuditi želju da duže proboravite na njoj.

Vrnjačka Banja, potrudila se oko svog turističkog programa i danas je domaćin mnogim manifestacijama, među kojima i Velikom međunarodnom karnevalu. Gosti iz celog sveta, tokom trajanja ovog karnevala pristignu u banju, kako bi prisustvovali svečanoj povorci i pratećem pogramu ovog grandioznog karnevala. Tokom nedelju dana trajanja ove manifestacije, banju svake godine poseti između 200.000 i 300.000 turista i ono što je sigurno, je da ovaj događaj ne treba propustiti.

U međuvremenu privatni smeštaj „Lenka“ iz Vrnjačke Banje, obezbediće Vam ugodan boravak u prijatnom ambijentu, koji će Vam doneti, mir, odmor i uživanje o kakvom maštate.