Hotel Sunny Hill – wellness, spa i akva park

hotel sunny hill

Najposećenija srpska banja, Vrnjačka Banja, u svojoj ponudi ima izrazito veliku ponudu ugostiteljskih objekata, različitih kategorija, kapaciteta, stepena opremljenosti i skupoće. Vrnjačka Banja obezbedila je za svakoga po nešto, a to se ne odnosi samo na ugostiteljske objekte, već i na kompletan sadržaj ove izuzetne banje. Mnogi kulturno istorijski spomenici u njenoj blizini, ušuškani su u divlju prirodu, bogata ponuda wellness i spa paketa pruža mogućnosti izuzetnog uživanja, kulturne manifestacije, šareni maskembali i naravno Veliki međunarodni vrnjački karneval, koji svake godine u Vrnjačku Banju dovede između 200.000 i 300.000 turista, čine ovu banju „Kraljicom banjskog turizma srbije“.

Najčešći izbor turista iz Srbije, kada je srpski banjski turizam u pitanju, Vrnjačka Banja , dom je luksuznom Hotelu „Sunny Hill“.

O Hotelu

Hotel „Sunny Hill“ od centra Vrnjačke banje udaljen je oko 700 metara, dakle na samo desetak minuta hoda. Smešten je na Sunčanom Bregu po kojem je i dobio ime. „Sunny hill“ odličan je izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude, jer pruža kako mogućnosti idealnog odmora, tako i sadržaj neophodan poslovnim ljudima tokom njihovog boravka.

Mada Hotel „Sunny Hill“, nije u centru Vrnjačke Banje, to daleko od toga da je mana. Svega deset minuta šetnje kroz živopisnu okolinu, uz prolazak pored po mnogima najimpozantnije građevine Vrnjačke Banje – dvorca „Belimarković“, nekadašnjeg letnjikovca, jednog od namesnika kralja Aleksandra Obrenovića, i sa prelepim pogledom na Moravu i bujne padine Goča iz samog Hotela, učiniće Vaš boravak u njemu specifično ukrašenim, prizorima koje nećete zaboraviti.

Smeštaj

Hotel „Sunny Hill“, predstavlja moderan hotel, napravljen tako da svojim gostima, priušti maksimalno uživanje. U njegovom sastavu nalaze se luksuzne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne smeštajne jedinice, uređene sa ukusom i opremljene nameštajem vrhunskog kvaliteta.

Opremljenost ovih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa, je na visokom nivou. Svaka jedinica poseduje komforno kupatilo, opremljenu kuhinju sa minibarom, plazma TV uređaj sa kablovskim prijemom televizijskog programa, individualni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, internet priključak, prostrani balkon i magnetni ključ za ulazak u apartman.

Svaka smeštajna jedinica, dodatno je ukrašena po jednom slikom nekog poznatnog umetnika, što je još jedan detalj u službi lepote, komfora i dobrog ukusa. Gostima je na raspolaganju i sobna usluga, koju nije potrebno dodatno platiti. Prostrana kupatila, obogaćena su prirodnom svetlošću, a higijena celog hotela je na zavidnom nivou, pa gostima, sve u svemu, preostaje samo da se opuste i uživaju.

 

Restoran

U okviru kompleksa „Sunny hill“, nalazi se i restoran u kojem majstori internacionalne kuhinje, za goste pripremaju najraznovrsnije specijalitete. Prijatan ambijent restorana, nenametljivo ukrašen i ispunjen muzikom koja pospešuje uživanje, stvoren je za opuštanje uz dobru hranu i piće.

U restoranu, možete izabrati između velikog broja, raznovrsnihkvalitetnih vina, koja su u Vrnjačku Banju stigla sa raznih geografskih područja. Pored toga, gosti se mogu odlučiti i za neki od izuzetnog broja koktela i slatkiša kako bi upotpunilii svoj gastronomski užitak.

Uz ukusne đakonije, internacionalne specijalitete, maštovito ukrašene slatkiše i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i egzotičnih vina, koja se moraju posebno pomenuti, restoran „Sunny hill“ potrudio se da svojim gostima pripremi ukusne obroke u kojima će uživati i kojih će se sećati.

Kongresni turizam

Hotel „Sunny Hill“, poseduje dve kongresne sale, koje pogoduju organizovanju seminara, sastanaka i tim buildinga. Sala u Hotelu „Sunny hill“, obezbeđuje do 50 mesta, a opremljena je projektorom, platnom, flip chartom i wireless internetom koji se dodatno ne naplaćuju. Ukoliko se odlučite na ranu rezervaciju možete ostvariti popust i do 20%, na standardnu cenu za iznajmljivanje ovog prostora.

Druga sala je manja i njen kapacitet iznosi 20 mesta. Nalazi se u Vili „Teodora“, koja je usklopu „Sunny Hill“ kompleksa, a njena opremljenost je identična kao u u sali u samom „Sunny Hill“-u.

Hotel učesnicima stavlja na raspolaganje i mogućnost organizovanja punih pansiona, sa kafe pauzama. Takođe radionice je moguće organizovati i na platou kod novoizgrađenog aqua parka. Hotel „Sunny hill“, pobrinuo se i za potrebe gostiju koji su smešteni u njemu, ali učestvuju na kongresu ili seminaru u nekoj drugoj sali u Vrnjačkoj Banji. Ovim gostima „Sunny hill“ obezbeđuje besplatan taxiprevoz do gada, na željenoj relaciji i to dva puta dnevno.

Spa centar

Spa centar „Sunny hilla“, kao i sve drugo u njemu, uređen je sa ukusom i visokim stepenom luksuza, sa akcentom na besrekornom užitku gostiju. U okviru spa centra nalaze se sauna sa parkom, whirpool-om za 6 osoba, tepidarijum, tursko kupatilo (hamam), centar za masažu, staklena bašta sa rastinjem za uživanje i opuštanje i ostalni moderni spa sadržaji.

Razrađen i osmišljen program Hotela „Sunny Hill“, gostima nudi i spa pakete. U zavisnosti od ličnih afiniteta i godina na raspolaganju Vam stoje:

  •           „Romantični vikend za dvoje“, sa noćenjem u de lux apartmanu.
  •           „Menadžer – antistres vikend“, koji obuhvata noćenje sa doručkom i spa program.
  •           „Sunny Hill spa porodični vikend“, koji obuhvata noćenje sa doručkom za četiri osobe i spa program.
  •           „Sunny Hill exotic vikend“, noćenje sa doručkom i spa program.
  •           „Sunny hill produženi vikend“, tri dana, za dve osobe, uz noćenja sa doručkom i spa centar.

Zabavni sadržaj

U centralnom delu kompleksa Hotela „Sunny hill“, nalazi se otvoreni bazen, sa čije se plaže pruža nezaboravan pogled na prirodu koja okružuje i krasi Vrnjačku Banju. Tokom letnjih meseci (od maja do septembra), tu se održavaju različite vrste zabavnih sadržaja, muzičkih dešavanja i filmskih projekcija.

hotel sunny hill vrnjacka banja

U hotelu postoji i za decu posebno uređen kutak, gde se mališani mogu igrati, a nedavno izgrađeni aqua park broji 6 tobogana, raspoređenih u tri bazena sa prostorom za sunčanje i barom.

Hotel za goste, po želji, organizuje i izlete, do atraktivnih kulturno-istorijskih lokaliteta u blizini Vrnjačke banje.

Villa „Teodora“

Villa „Teodora“, nalazi se u sklopu kompleksa Hotela „Sunny Hill“, a od njega je udaljena 50m. Sadrži ukupno sedam smeštajnih jedinica i to dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih. Svaka smeštajna jedinica poseduje svoju kuhinju i kupatilo i TV uređaj sa kablovskim prijemom televizijskog programa. Vila se nalazi u prelepom prirodnom ambijentu, okružena četinarima, voćem i cvećem, poseduje svoj bazen i poseban deo uređen za dečiju igru. U sklopu vile se nalazi i njen restoran, ali je gostima ostavljena i mogućnost ručavanja u restoranu kompleksa „Sunny hill“.

Šarmantno i sa ljubavlju uređena, ova vila pleni šarmom, a jedan od njenih atributa je prelepi pogled na bujno, prirodno okruženje Vrnjačke Banje. Jutarnji pogled sa terase, nešto je što gosti nikada ne zaborave, baš kao i letnji sumraci.

Posetiocima je na raspolaganju parking, zajednički sa gostima Hotela „Sunny Hill“.

 

Dodatne mogućnosti

Kao gost Vrnjačke Banje, možete mnogo toga uraditi. Možete posetiti neke od glavnih centara stare Raške države ( tvrđave Maglič , Brvenik, Jelak, Lazarev grad), brojne srednjovekovne manastire ( Žiča, Studenica, Ljubostinja, Gradac..), otići na izlet do Kopaonika, baviti se sportskim ribolovom na Podunavačkim barama, spustiti se Moravom improvizovanim čamcima, uživati u šetnji po Goču bogatom bukovim šumama i malinjacima, prepustiti se noćnom provodu ili pak zdravom, banjskom načinu života, uživati u sportu i dr. Dakle, šta god nekome može pasti na pamet, u Vrnjačkoj Banji verovatno postoji. lako pristupačna iz svih delova Srbije, ona je poslednjih godina često domaćin i gostima iz inostranstva, a u vreme trajanja Međunarodnog vrnjačkog karnevala, u Vrnjačkoj Banji mogu se sresti neka krajnje egzotična lica.

Bilo kako bilo, boravak u ovoj banji obezbediće nezaboravan spoj odmora, relaksacije, zabave, uživanja i po želji sportskih aktivnosti, obogatiće Vaše iskustvo i urezaće Vam se u sećanje. Svega 700 metara od centra svih velikih zbivanja, na Sunčanom bregu stoji Hotel „Sunny Hill“, motreći nad Vrnjačkom Banjom i nenametljivo bivajući oaza uživanja.