Još tri dana do Heineken Lovefesta

Još tri dana do Heineken Lovefesta

Do najvećeg muzičkog festivala u centralnoj Srbiji ostala su još samo tri dana. Sve je spremno, u parku pored vrnjačkog Jezera, za doček više od 40.000 ljudi iz zemlje i sveta na ovogodišnjem Heineken Lovefestu od 7. do 9. avgusta . Na nekoliko stejdževa smenjivaće se najveće zvezde svetske elektronske muzičke scene, kao i brojni rok i hip hop bendovi iz Srbije i regiona. Osim po posebnoj rasveti i rekvizitima, svaka od tri velike festivalske bine je scenografski posebno dizajnirana i uklopljena u koncept muzike koji se na njoj pušta.

Kao i prethodne godine i ovog leta na Heineken Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti poput tetoviranja ili penjanja na veštačku stenu moći će da se plate jedino Heineken Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji, a cena jedne table tokena iznosi 500 dinara.

Ulaznice za festivalski kamp i šatore koje je obezbedio Lovefest planule su za manje od nedelju dana. Zbog velikog interesovanja organizatori su proširili kampersku zonu i u prodaju pustili još 100 karata koje su rasprodate u rekordnom roku od sat vremena. Osim kampera iz cele Srbije, stanovnici ostrva ljubavi od 6. do 10. avgusta biće i posetioci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Rusije, Velike Britanije, Mađarske, Češke i više od 20 evropskih zemalja.

Ulaznica za sva tri dana festivala se može kupiti po ceni od 2.499 dinara, dok je cena karte za jedan festivalski dan 1.199 dinara.