Novi poslovni objekat SB „Merkur“

Novi poslovni objekat SB „Merkur“U Opštini Vrnjačka Banja, svečano je pušten u rad Merkurov novi poslovni objekat “Ekonomat“. U prisustvu državnih zvaničnika, predstavnika lokalne samouprave, rukovodstva Merkura i brojnih zaposlenih, šef kabineta Minstra zdravlja Nikola Pandrc pustio je u rad objekat koji je od izuzetnog značaja za Merkur i sve zaposlene. Prisutnima se obratio direktor Merkura doktor Dejan Stanojević, istakavši da je“Ekonomat” velika i važna investicija koja predstavlja još jedan korak u unapređenju poslovanja Merkura jer će omogućiti organizaciju rada na efikasniji i efektivniji način.

Novi poslovni objekat SB „Merkur“ 2
Prisutne je pozdravio i državni sekretara u Ministarstvu zdravlja, Berislav Vekić, izrazivši svoje zadovoljstvo što , 14 dana nakon otvaranja izvora “Snežnik”, ponovo prisustvuje realizaciji još jednog velikog projekta Merkura. Predsednik opštine Vrnjačka Banja, gospodin Boban Đurović, u svom obraćanju iskazao je podršku razvojnim tendencijama Merkura i ukazao na dobru saradnju sa lokalnom upravom. Objekat “Ekonomat” izgrađen je na površini od 415 m2 i obuhvata poslovni prostor sa kancelarijama, salama za sastanke, kao i brojnim pomoćnim prostorijama.
Početkom rada „Ekonomata“, biće rasterećen prostorni kapacitet objekta Novi Merkur i omogućiće se organizacija poslova na efikasniji i efektivniji način.