Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort Vrnjačka Banja

Na svega 200 km, južno od Beograda, Vrnjačka Banja uzdigla se na tron „Kraljice srpskog banjskog turizma“. Izuzetna posećenost ove banje, uslovila je razvoj, unapređivanje i izgradnju novih, smeštajnih objekata kako bi zadovoljila potrebe narastajućeg broja turista željnih da je posete.

U Vrnjačkoj Banji, „Kraljici srpskog banjskog turizma“, do skoro je bio najavljivan, a od skoro je i otvoren Hotel „Solaris resort“.  Vrnjačka Banja, koja se može pohvaliti sa aktuelnih 15.000 smeštajnih jedinica, što je vodeći broj među srpskim banjama, obogaćena je luksuznim apartmanskim naseljem, stvorenim da upotpuni i probudi čula.

O hotelu

Smešten u mirnom delu Vrnjačke Banje, a opet u neposrednoj blizini banjske promenade, „Solaris resort“, namenjen je odmoru, tokom kojeg ćete, zaboraviti na stres, brige i iscrpljujuću svakodnevnicu.  Luksuzni apartmani i porodične sobe, odišu šarmom i detaljima koje goste neće ostaviti ravnodušnim.

 Smeštaj

Apartman bez kuhinje: Sastoji se od spavaće i dnevne sobe, kupatila i terase. Spavaća soba opremljena je sa dva odvojena ležaja, a komforna dnevna soba poseduje klima uređaj, TV uređaj sa kablovskim prijemom televizijskog programa (45 kanala), wirelless internet konekciju, mini bar kao i prostranu terasu. Kupatilo je sadržajno i savremeno opremljeno, a u ponudi „Solaris Resorta“, trenutno postoji jedan apartman ovog tipa.

Classic apartman: Sastoji se od spavaće i dnevne sobe. Spavaća soba opremljena je ili francuskim ležajem ili odvojenim ležajevima, dok se u dnevnoj sobi nalazi garnitura na otvaranje. Dnevna soba  je opremljena LCD TV-om sa kablovskim prijemom televizijskog programa (45 kanala), wirelless inernet konekcijom, klima uređajem, trpezarijskim stolom, kao i sadržajnim savremeno opremljenim kupatilom. Terasa u sklopu ovog apartmana idealna je za popodnevno uživanje, a kompletno opremljena kuhinja je funkcionalna za pripremanje različitih vrsta hrane i napitaka. Apartman je klimatizovan.

Penthaus apartman:  Opremljen i organizovan po vrhunskim svetskim standardima za ovu vrstu rezidencija, penthouse apartman, se sastoji od prostrane dnevne sobe, kuhinje, kupatila i dve spavaće sobe.

Dnevna soba je komforna i opremljena garniturom na  otvaranje, klima uređajem, LCD televizorom sa kablovskim prijemom televizijskih kanala, a tu su i radni sto, wirelles internet, trpezarijski sto i dve terase.

Kuhinja je opremljena u potpunosti i u skladu sa najmodernijim svetskim standardima.

U svakoj od dve spavaće sobe, nalaze se po dva odvojena ležaja, a svaka soba ima svoju prostranu terasu.

Dva sadržajna, luksuzno opremljena kupatila, takođe su u sklopu ovog penthausa, koji je namenjen kako poslovnim ljudima, tako i turistima koji vole da uživaju u više komfora i pogodnosti.

Porodična soba: Posebno konstruisane za porodicu sa decom, društvo i parove, porodične sobe odišu šarmom i udobnošću.  Sastoje se od dve spavaće sobe, sa po dva ležaja, moderno opremljenog kupatila,terase, garderobnog prostora i  mini bara. U svakoj sobi se nalazi LCD televizor sa izborom od 45 kablovskih kanala, klima uređaj, wirelless internet.

Porodične sobe u svom sastavu nemaju opremljenu kuhinju.

Dodatni sadržaj

Restoran Hotela „Solaris Resort“, raspolaže kapacitetom od 60-80 mesta i otvorenog je tipa, pa u njegovim đakonijama mogu uživati svi koji reše da ga posete. Za goste, majstori kuhinje, spremaju najraznovrsnije nacionalne i internacionalne specijalitete.

Lobi bar osvežiće vaše momente kafom ili nekim drugim napitkom iz svoje velike ponude, a izabrano piće možete popiti i na terasi lobi bara. U „Solaris resortu“, pansionski se služe samo doručak i večera, a kada je ručak u pitanju šef kuhinje na zahtev može pripremiti i neki specijalitet iz a la carta menija. Gosti hotela, imaju pravo na popust od 20% na ručak u hotelu iz a la carta menija.

Hotel „Solaris Resort“, nije zaboravio ni na poslovne goste, za koje u ponudi ima seminar salu kapaciteta 60-80 mesta. Seminar sala opremljena je savremenom video i audio opremom (projektor, platno, plazma TV, ozvučenje, mikrofon, flip chart). Ovako organizovasna sala je idealan izbor za organizovanje različite vrste seminara, sastanaka, poslovnih promocija, edukacija, treninga, i sličnih skupova.

Wellness i spa : Hotel „Solaris Resort“, poseduje jedan od najmodernijih i najbolje opremljenih wellness i spa centara u regionu. Balans duha i tela, pod nadzorom stručnog osoblja,  gosti mogu „trenirati“ i negovati u velikom wellness i spa kompleksu koji sadrži:  jacuzzi za 10 osoba uz mogućnost hidro i aero masaže, slanu pećinu, kaldarijum, rusku banju, zlatni hamam, relax baldahin, tuš tropska kiša, finsku saunu, tepidarijum, VIP Wellness (jacuzzi za 6 osoba, relax krevet, sto za masažu).

U Relax zoni gosti mogu uživati u velikom broju različitih vrsta masaža (antistres masaža, masaža vulkanskim kamenjem i dr.), tepidarijumu i relax sobi. Wellness i Spa centar dodatno je obogaćen frizerskim i kozmetičkim salonom, u kojima gosti mogu negovati svoj izgled. Svrha relax zone, sastoji se u prevazilaženju fizičke napetosti, zamora i bola u mišićima i opuštanja tela. U relax sobi, opustite se ispijajući osvežavajuće napitke koji su sastavni deo njene ponude.

Kada je u pitanju sport „Solaris Resort“, ima šta da ponudi  gostima koji su ljubitelji aktivnijeg tipa  odmora. U okviru objekta nalaze se : otvoren bazen sa šankom, teniski teren, fitnes centar i rent-a-bike.

Fitness centar je bogato i savremeno opremljen, u njemu gosti mogu pohađati časove joge, pilatesa, ići na kondicione treninge, kardio treninge, ili treninge koji se odrađuju pod nadzorom trenera. Prijatan ambijent, podstaćiće Vas da na odmoru, fizičkom aktivnošću, prikupite snagu.